Nimi: Lowly Snow " Lowetten "

Rotu: Arabialaisen täysverisen ja Appaloosan risteytys

Syntymävuosi: 2011

Kasvattaja: Halina

Omistaja: Halina

Väri: Valkoinen, himmeitä mustia pilkkuja, musta harja

Isä: Rusina

Emä: Etsitään!

Painotus: Koulu, esteet

Jälkeläiset: Mona, Lina, Halina, Jätti

Luonne:

Taluttaessa: Lowetten kulkee narussa kiltisti, saattaa napata välilä mukaan ruohoa :)

Harjatessa: Lowetten odottaa kiltisti harjatessa ja nauttii siitä, Lowettenia ei kannata jättää yksin käytävälle.

Satuloidessa: Lowetten tykkää satuloinnista, mutta nostaa päänsä ja näyttää hampaita ihmisille jotka kulkevat ohi, koska luulee että satuloija haetaan pois. 

Suitsiessa: Lowetten ottaa kuolimet suuhun hyvin vaikeasti, ensin ei avaa suuta ja sitten yhtä-äkkiä vetää ne suuhun , että melkein nielasee ne xD Kun hihnoja laitetaan kiinni Lowetten alkaa heiluttelemaan päätä, tuuppii ja tönii..

Yleistunneilla: Lowetten kuuntelee korva tarkkana opettajaa ja tekee sen mitä se käskee. Ei kuuntele ratsastajaa ollenkaan. Lähtee nelistämään jos joku ratsastaa häntään.

Estetunneilla: Lowetten kokoaa itsensä esteille ja kuuntelee ratsastajaa. Ei tiputtele paljon esteitä, mutta menee vain esteiden läpi jos tietää mitä kivaa tunnin jälkeen tapahtuu, eli hosuaa vain eikä keskity :)

Koulutunneilla: Koulutunneilla Lowetten kuuntelee ratsastajaa sekä opettajaa, jos ratsastaja ei toimi tekee Lowetten niin kuin opettaja sanoi. Toimii kiltisti eikä pukittele tai muutakaan epä inhimmillistä hommaile.

Kärryjen vedossa: Lowetten vetää myös kärryjä oikein hyvin muttei ole paras siinä, kuuntelee ajajaa ja ei välitä  opettajasta. Tapahtumissa tämä ei kuuntele kyydissä olevaa vaan kävelee kiltisti taluttajan vierellä :))

Maastossa: Lowetten rakastaa maastoilua, siellä tamma on reipas ja kuuntelee käskyjä. Rakastaa eniten lumessa laukkaamista ilman satulaa ja puristavia suitsia! :3

Lisää tietoa voit kysyä kommenteissa :)